nov stilski obroč za brisače

Wenzhou Bodie Sanitary Ware Co., Ltd., kot proizvajalec, specializiran za kopalniške dodatke več kot 10 let. Z močjo palice za brisače in držala za brisače, z dobro kakovostjo in precej konkurenčno ceno.

Za držanje brisače smo oblikovali različne sloge:palica za brisače,držalo za brisače,obroč za držalo za brisače obroč za brisače,stojalo za brisače, in tako naprej.

Držalo za brisače/obroč za brisače:Nič ni hujšega kot umiti roke in nimati blizu brisače, da se obrišete.Z obročki za brisače jih je tako enostavno držati na dosegu rok tik ob umivalniku.

Palica za brisače/obešalnik za brisače:Nihče ne mara stopiti iz pomirjujoče prhe naravnost v neudobno brisačo.Te brisače držite stran od tal in na dosegu rok, tako da po celotni kopeli namestite držala za brisače.Izbirajte med 24-palčnimi držali za brisače, da se popolnoma prilegajo vašemu prostoru.

Palica za brisače je lahko izdelana iz cinka, nerjavečega jekla, medenine in aluminija.Izberete lahko veliko površinske obdelave: črna barva, čopič, mat črna. Katera vrsta vam je všeč?

https://youtu.be/nbCOUnznk9I


Čas objave: 22. septembra 2021